Mijn favorieten

Onze medewerkers

Veldhoen & Romeijn Makelaardij B.V.

Dick Veldhoen
Dick Veldhoen
NVM Makelaar
Algemeen Directeur, beëdigd NVM makelaar. Vormt de solide basis van het bedrijf en is een vraagbaak voor zowel cliënten alsmede de medewerkers van onze kantoren. Door zijn deskundigheid en jarenlange ervaring weet iedereen zijn of haar weg naar hem te vinden.
Martin van der Mark
Martin van der Mark
NVM Makelaar, Registermakelaar-Taxateur (RMT-RT) Wonen en Bedrijfsmatig vastgoed
Sinds 2000 is Martin al een belangrijke kracht in het team van Veldhoen & Romeijn. Met zijn kennis over de woningmarkt en als bedrijfs onroerend goed makelaar kunt u bij hem terecht voor vragen, bezichtigingen en taxaties voor zowel woningen als bedrijfspanden. Als duizendpoot regelt Martin op de achtergrond dat alles technisch op rolletjes verloopt.
Mariëlle van de Ree - Edel
Mariëlle van de Ree - Edel
Nieuwbouwspecialist, Assistent makelaar
Na 11 jaar te zijn weggeweest weer terug op ons kantoor in Oud-Beijerland als assistent makelaar en nieuwbouwadviseur. Met gedrevenheid, passie en enthousiasme pakt zij alle werkzaamheden op, alleen het resultaat telt voor haar! Zij helpt u graag bij het vinden van een geschikte (nieuwbouw)woning die aansluit bij uw wensen.
Anne-Marie van der Mark - Notenboom
Anne-Marie van der Mark - Notenboom
Office manager
Sinds 1999 begonnen als administratief medewerkster binnen kantoor Oud-Beijerland en inmiddels al heel wat jaren werkzaam in de binnendienst als Office Manager van Veldhoen & Romeijn Oud-Beijerland. Anne-Marie zorgt ervoor dat alles binnen kantoor Oud-Beijerland gestroomlijnd verloopt.
Debby Verbaas
Debby Verbaas
Commercieel medewerkster
Debby is het altijd vrolijke aanspreekpunt van Veldhoen & Romeijn Oud-Beijerland. Sinds 2002 is zij werkzaam bij Veldhoen & Romeijn en weet alles van bestaande bouw, nieuwbouw en ondersteunt de makelaars waar ze kan. Op drukke momenten weet Debby het hoofd volledig koel te houden en werkt ze punctueel en zeer netjes alle administratie weg.
Mariska Maaskant
Mariska Maaskant
Commercieel medewerkster
De komst van Mariska, in 2015, is een welkome aanvulling van ons team. Aan Mariska hebben wij een perfecte administratieve kracht die onze makelaars ondersteunt waar zij kan. Achter de schermen houdt zij zich eveneens bezig met het verbeteren, uitbreiden en onderzoeken van bestaande en nieuwe online (verkoop)mogelijkheden voor ons kantoor, zodat wij altijd ‘up-to-date’ zijn.
Joke Ampt - Oversier
Joke Ampt - Oversier
Financiële administratie
Al sinds 1997 werkt Joke Ampt met veel plezier alle boekhoudkundige vraagstukken weg voor zowel Veldhoen & Romeijn Oud-Beijerland, Alblasserdam en GeldXpert. De boekhoudkundige duizendpoot weet in haar eentje, mede door haar accuratesse, de complete boekhouding van drie kantoren op orde te houden.