Mijn favorieten

Verkoop

Bij Veldhoen & Romeijn kunt u uw woning in verkoop plaatsen. De stappen voor het in verkoop nemen van uw woning tot aan het verkopen van uw woning, worden tijdens een verkoopgesprek aan u verteld en getoond.
 

De makelaar komt bij u langs

Allereerst komt een NVM-Makelaar van Veldhoen & Romeijn bij u langs om uw woning te bekijken. Aan de hand van een vakkundige prijsadvisering, door kennis van de markt en te kijken naar wat omliggende woningen in uw omgeving doen via een transactie-uitwisselingssyteem, wordt een prijs aangegeven.
 

De presentatie van uw woning

Wanneer u besluit om uw woning door Veldhoen & Romeijn te laten verkopen, wordt een mooie presentatie gemaakt van uw woning die zichtbaar is op Funda, op de eigen website van Veldhoen & Romeijn en door middel van documentatie in de etalage en brochures. De tekst van de woning wordt geschreven door uw NVM-makelaar en de foto’s worden gemaakt door een professionele fotograaf. Daarnaast worden er professionele plattegronden gemaakt in 2D en 3D voor een optimale presentatie en impressie van uw woning of bedrijfspand. Via een goed systeem, klantenintranet, blijft u op de hoogte van het aantal reacties op uw woning en kunt u zien hoe vaak uw woning wordt bekeken op Funda. Ook kunnen wij uw woning als Tophuis aanmelden in Funda, waardoor u bovenaan Funda komt te staan als mensen zoeken.
 

Bezichtigen

Het volledige verkooptraject van uw woning wordt door de NVM-makelaar van Veldhoen & Romeijn begeleid, van bezichtiging tot aan het opmeten van bepaalde ruimten of het begeleiden van een bouwtechnische keuring. Bezichtigingen worden ingepland door de medewerkers van kantoor en u wordt daarvan op de hoogte gehouden.
 

Zorg er altijd voor dat uw woning er netjes uitziet, zodat een potentiële koper een goed beeld krijgt van uw woning, zo wordt het verkoopproces alleen maar versneld.
 

Een eigen aanpak

Iedere woning behoeft een eigen aanpak. Alle belangen van u worden doorgenomen bij het verkopen van een woning en het eerste vrijblijvende verkoopgesprek. U kunt in Oud-Beijerland binnenstappen op ons kantoor en één van de medewerkers helpt u graag. Ook kunt u telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken met één van onze NVM-makelaars.