Mijn favorieten

Aankoop

Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe woning, bestaande bouw of nieuwbouw, dan doet u er goed aan een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Een NVM-aankoopmakelaar kijkt net iets kritischer naar een woning dan u en kan daarover goede adviezen geven.
 
Bij Veldhoen & Romeijn helpen wij u graag bij de aankoop van uw woning wanneer deze bij een collega-makelaar in de verkoop staat. Wij helpen u tijdens het proces met bezichtigingen en de stappen die ondernomen moeten worden om uiteindelijk de woning te kunnen kopen.

 

Zoeken

U kunt al terecht bij Veldhoen & Romeijn als u alleen al de wens heeft om een andere woning te gaan zoeken, want ook daar helpen wij aan mee. De NVM-aankoopmakelaar van Veldhoen & Romeijn vraagt wat uw wensen zijn (ligging, type woning, budget) en gaat aan de slag om woningen voor u te zoeken. Uiteindelijk is het aan u om te beslissen of u wilt bezichtigen en dan gaat de makelaar met u mee.
 

Onderzoek

Voordat de bezichtiging plaatsvindt heeft de makelaar huiswerk. Wat zijn de kadastrale gegevens? Is er iets bekend over een ongunstig bestemmingsplan in de omgeving? Is een bodemonderzoek noodzakelijk? Wat is de bouwtechnische staat van de woning? U komt daardoor niet voor onaangename verrassingen te staan.
 

Bezichtigen

Tijdens de bezichtiging van de woning stelt de makelaar kritische vragen over de staat van de woning, bouwkundige gebreken en dergelijke, zodat u meer duidelijkheid krijgt over de woning. De aankoopmakelaar geeft u advies over mogelijke gebreken en praat met u over een realistische vraagprijs.
 

Onderhandeling

Echt interesse in de woning? Dan gaat de onderhandeling starten tussen beide makelaars. De makelaar van Veldhoen & Romeijn houdt altijd contact met u en probeert de beste prijs voor u te bereiken.
 

Afhandeling

Wanneer de koop doorgaat, wordt de volledige juridische procedure door Veldhoen & Romeijn opgestart waarbij het koopcontract wordt opgesteld en gecontroleerd. Bij de inspectie van de woning, het regelen van de notaris en meer, wordt u door ons goed geadviseerd.