Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd

Vleugel 28

3261 GH Oud-Beijerland
Huurprijs € 1.450,- p.m. Verhuurd

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 132 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Een nieuwe, woonklare en tevens buitengewoon duurzame 2^1-KAP WONING gelegen in de wijk Poortwijk3 te Oud-Beijerland. De woning is onderdeel van een project waarbij rij-, hoek- en 2^1-kapwoningen zijn gebouwd.
LET OP! Er zijn huurvoorwaarden van toepassing.

WOONKLAAR:
De...
Lees meer

Omschrijving

Een nieuwe, woonklare en tevens buitengewoon duurzame 2^1-KAP WONING gelegen in de wijk Poortwijk3 te Oud-Beijerland. De woning is onderdeel van een project waarbij rij-, hoek- en 2^1-kapwoningen zijn gebouwd.
LET OP! Er zijn huurvoorwaarden van toepassing.

WOONKLAAR:
De woning wordt woonklaar opgeleverd: alle wanden en plafonds van de begane grond en de eerste verdieping worden wit gespoten. Op de begane grond en de eerste verdieping wordt een PVC-vloer gelegd, op zolder ribtapijt en op de trappen vloerbedekking. De badkamer wordt direct klaar gemaakt voor gebruik en de keuken wordt uitgerust met luxe A-label inbouwapparatuur (zie indeling). Het aangename wooncomfort wordt versterkt doordat de badkamer, slaapkamers, woonkamer, keuken en hal voorzien worden van vloerverwarming. In de achtertuin wordt een zonneterras, een berging en een pad er naar toe geplaatst. Tevens wordt het gras ingezaaid.

INDELING:
Een ruime hal/entree met woonkamer, toiletruimte + fonteintje, trapkast, open keuken in hoekopstelling voorzien van spoelbak, vaatwasser, combi-magnetron en koel-vriescombinatie. De keuken is gesitueerd aan de voorzijde, vanuit de woonkamer kijkt u uit op de achtertuin. Tevens kunt u het terras bereiken via de woonkamer. Op de 1e verdieping een overloop, 3 slaapkamers en een badkamer voorzien van tweede toilet, douchecabine, wastafelmeubel en designradiator. De 2e verdieping, die bereikbaar is middels vaste trap, betreft een zolderverdieping met dakraam, witgoedaansluitingen met mogelijkheden tot een extra slaapkamer/werkkamer/hobbykamer.

INFO:
Het bouwjaar van de woning is 2019, volledig geïsoleerd, driedubbele beglazing, warmteterugwinning-systeem, zonnepanelen, gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming, wandafwerking, plafondafwerking op de begane grond en eerste verdieping, vloerafwerking op alle verdiepingen en trap, aangelegde tuin en vrijstaande houten berging (ca. 6m²).

Algemene huurvoorwaarden

Om in aanmerking te komen voor een OPTIE op 1 van de 14 huurwoningen dient u rekening te houden met een aantal voorwaarden:
•    Eénverdiener: 3,5 x bruto maandhuur als inkomenseis (incl. vaste toeslagen en vakantiegeld);
•    Tweeverdieners: het tweede bruto salaris telt voor 1/3 mee (uitzondering: beide AOW, dan worden beide salarissen volledig meegerekend; beide vast contract dan graag overleg);
•    Eén maand borg;
•    Bij een jaarcontract geldt dezelfde inkomenseis met een verhoogde borg van 3 maanden;
•    ZZP’ers: dezelfde eis met een verhoogde borg van 3 maanden;
•    Bij een minimum salaris van 75% van de inkomenseis (of in sommige gevallen proeftijd) is een garantstelling van derden vereist voor een jaar huur;
•    Huisdieren alleen na toestemming (na toestemming verhoogde borg van 3 maanden);
•    Indien u een pensioenuitkering ontvangt gelden er andere voorwaarden.

U dient de volgende bijlagen (van u en van uw eventuele partner!) toe te voegen aan dit formulier.
•    Veilige kopie identiteitsbewijs, zijnde een geldig paspoort of identiteitskaart zie www.rijksoverheid.nl of gebruik de app KopieID.
•    Een uittreksel BKR. Op te vragen via www.bkr.nl.  
•    Kopie van uw laatste 3 salarisspecificaties;
•    Bewijs van uw laatste 3 loonstortingen op uw bankrekening;
•    Een ingevulde verhuurdersverklaring van uw huidige verhuurder indien u een woning huurt;
•    Een hypotheekhouderverklaring indien u een koopwoning heeft;
•    Een ingevulde werkgeversverklaring indien u thans in loondienst bent;
•    Kopie opgave eventuele alimentatie/ echtscheidingsconvenant (indien van toepassing).

Bij zelfstandige ondernemers
•    Een ingevulde accountantsverklaring of soortgelijk document voor ondernemers;
•    Een ingevulde inkomensverklaring (eerder het IB60 formulier);
•    Recente jaarcijfers;
•    Recent gewaarmerkt uittreksel Kamer van Koophandel voor ondernemers.
Wanneer u gepensioneerd bent
•    Meest recente pensioenbeschikking voor gepensioneerden (er geldt een andere inkomenseis).

Indien u samen met een partner gaat huren, dan wordt deze ook getoetst. Dit houdt in, dat hij of zij dezelfde aanvraag gegevens dient in te leveren. Wilt u later een eventuele partner medehuurder laten worden, dan moet u dit apart melden en aanvragen. Heeft u iemand nodig die voor u garant staat, dan wordt deze ook getoetst.

Incomplete inschrijfformulieren kunnen wij niet in behandeling nemen. Een aanvraag kan zonder opgaaf van redenen worden afgewezen. De aanvrager zal een huurovereenkomst tekenen conform het model dat bij de desbetreffende verhuurder gebruikelijk is.


 

Kenmerken

Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.450,- per maand Waarborgsom € 1.450,- Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Bouwjaar 2019 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 132 m² Externe bergruimte 6 m² Inhoud 450 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Verwarming Vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp en warmte terugwininstallatie Buitenruimte Tuin Achtertuin Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Dakraam, Zonnepanelen, Balansventilatie, Natuurlijke ventilatie
Route van naar Vleugel 28, 3261 GH Oud-Beijerland

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.