Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht

Schuringsedijk 136 a

3281 KS Numansdorp
Koopsom € 349.000,- v.o.n. Verkocht

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Aan de mooie lommerrijke Schuringsedijk bieden wij te koop aan een royale bouwkavel van 1810 m² voor de bouw van een vrijstaand woonhuis, en een achterliggend perceel bos/tuin van 2980 m².

Het bestemmingsplan en details voor de kavel zijn als volgt:...
Lees meer

Foto's

Schuringsedijk 136 A in Numansdorp 3281 KS Schuringsedijk 136 A in Numansdorp 3281 KS

Omschrijving

Aan de mooie lommerrijke Schuringsedijk bieden wij te koop aan een royale bouwkavel van 1810 m² voor de bouw van een vrijstaand woonhuis, en een achterliggend perceel bos/tuin van 2980 m².

Het bestemmingsplan en details voor de kavel zijn als volgt:

Op deze kavel, gelegen op het zuiden, mag uw droomhuis gebouwd worden, geheel naar uw eigen wens, uiteraard binnen de ruime kaders van het bestemmingsplan.

Het geheel biedt een unieke kans om midden in het Nationaal Landschap “de Hoeksche Waard” te wonen, dichtbij Rotterdam en Brabant. In Numansdorp zijn alle voorzieningen aanwezig, waaronder een jachthaven en een 27-holes golfbaan.

De Hoeksche Waard is één van de 20 nationale landschappen in Nederland. Het gebied, ingeklemd tussen het Deltarivierengebied en de verstedelijkte Randstad bij Rotterdam kreeg deze status dankzij bijzondere kwaliteiten als openheid van het gebied, het polderpatroon en het reliëf in de vorm van kreken en dijken.


Bouwregels:
a. Per bestemmingsvlak mag ten hoogste één vrijstaande woning worden gebouwd;
b. De afstand van een hoofdgebouw tot de zijdelingse perceelgrens dient tenminste 1 m te bedragen, tenzij de bestaande situatie reeds kleiner is, dan geldt deze kleinere afstand als minimale afstand;
c. De inhoud van een hoofdgebouw mag niet meer bedragen dan 750 m³, een vergunningsvrije uitbouw behoort tot de mogelijkheden.
d. De goothoogte van hoofdgebouwen mag niet meer bedragen dan 5 m, tenzij ter plaatse met de aanduiding 'maximale goothoogte' een afwijkende bouwhoogte is aangegeven;
e. De bouwhoogte van hoofdgebouwen mag niet meer bedragen dan 8 m, tenzij ter plaatse met de aanduiding 'maximale bouwhoogte' een afwijkende bouwhoogte is aangegeven;
f. Per woonperceel zijn tot een gezamenlijke oppervlakte van 50 m² bijgebouwen toegestaan mits: (1) 40% van het perceel onbebouwd blijft bij vrijstaande hoofdgebouwen (2) de goothoogte van bijgebouwen niet meer bedraagt dan 3 m (3) de bouwhoogte van bijgebouwen niet meer bedraagt dan 6 m;
g. In afwijking van het bepaalde in lid 4.2.1. onder f mag indien het woonperceel groter is dan 400 m² tot 15% van de grotere oppervlakte extra aan bijgebouwen worden gebouwd tot een maximum van 100 m².

Het uitgebreide bestemmingsplan, verdere informatie en voorwaarden zijn op aanvraag beschikbaar. Er is een bodemrapport beschikbaar.

De bouwkavel is rustig gelegen aan de mooie Schuringsedijk op een gunstige afstand van het centrum van Numansdorp, waardoor u kunt genieten van de vrijheid maar toch het gemak heeft van het dorp. Er moet gasloos en levensloop bestendig gebouwd worden.

De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Wij behartigen de belangen van de verkopende partij. Neem eventueel uw eigen NVM aankoopmakelaar mee!

Kenmerken

Overdracht Status Verkocht Koopsom € 349.000,- vrij op naam Specificatie BTW belast Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 4790 m² Kadasteroppervlakte 4790 m² Kadastrale gegevens Gemeente Numansdorp Sectie D Perceelnummer 970 Oppervlakte 1810 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Numansdorp Sectie D Perceelnummer 961 Oppervlakte 2980 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Schuringsedijk 136 a, 3281 KS Numansdorp
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.