Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop

Landgoed Torenstee

3281 KT Numansdorp
Koopsom € 1.300.000,- v.o.n. Beschikbaar

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Aan de rand van de Hoeksche Waard nabij de haven van Numansdorp, treft u een schilderachtig tafereel, bestaande uit kreekjes, dijken en uitgestrekte polders.

In dit prachtige landschap treft u aan "Landgoed De Torenstee", een landgoed van ca. 5 ha (ca. 50.980 m²).
...
Lees meer

Omschrijving

Aan de rand van de Hoeksche Waard nabij de haven van Numansdorp, treft u een schilderachtig tafereel, bestaande uit kreekjes, dijken en uitgestrekte polders.

In dit prachtige landschap treft u aan "Landgoed De Torenstee", een landgoed van ca. 5 ha (ca. 50.980 m²).

Het landgoed is gelegen aan de Torensteepoldersekade, in de Ambachtsheerlijkheid Cromstrijen, nabij het centrum van Numansdorp. De Torensteepoldersekade is een met bomen omzoomde laan met aan beide zijden een brede watergang, waarbij een dam toegang zal geven tot het landgoed. Op het landgoed mogen maximaal 3 woningen worden gebouwd; het betreft 1 hoofdwoning en 2 wooneenheden.

Het geheel biedt een unieke kans om midden in het Nationaal Landschap “de Hoeksche Waard” te wonen, dichtbij Rotterdam en Brabant. In Numansdorp zijn alle voorzieningen aanwezig, waaronder een jachthaven en een 27-holes golfbaan.

De Hoeksche Waard is één van de 20 nationale landschappen in Nederland. Het gebied, ingeklemd tussen het Deltarivierengebied en de verstedelijkte Randstad bij Rotterdam kreeg deze status dankzij bijzondere kwaliteiten als openheid van het gebied, het polderpatroon en het reliëf in de vorm van kreken en dijken.

Het plan maakt deel uit van het masterplan Numansdorp-Zuid. De landgoederen voldoen aan de natuurschoonwet (NSW), wat de nodige fiscale voordelen biedt. De NSW heeft tot doel de instandhouding van landgoederen en de bewaring van natuurschoon. Ook de aanleg van nieuwe landgoederen, zoals "Landgoed De Torenstee", valt onder deze wet.

Op grond van de huidige regelgeving geeft rangschikking onder de NSW fiscale voordelen op de volgende heffingen:

– Onroerendezaakbelasting.
– Inkomstenbelasting.
– Vennootschapsbelasting.
– Overdrachtsbelasting.
– Successierecht en schenkingsrecht.

De makelaar kan u hier alles over vertellen. Laat u op ons kantoor verder informeren over de mogelijkheden en fiscale voordelen.

Zie ook de internetsite: landgoedhoeksewaard.nl voor diverse impressies.

Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Kenmerken

Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 1.300.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan water, aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 50980 m² Kadasteroppervlakte 50980 m² Kadastrale gegevens Gemeente Numansdorp Sectie D Perceelnummer 885 Oppervlakte 50980 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Landgoed Torenstee, 3281 KT Numansdorp
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.