Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop

Wintertaling Kavel 50

3281 Numansdorp
Koopsom € 226.135,- v.o.n. Beschikbaar

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Welke kavel kiest u?

Torensteepolder Vrije Kavels
Prijzen van € 203.980,- tot € 651.250,- v.o.n.


Het hele plangebied De Torensteepolder ligt zo mooi en is zo ruim van opzet, dat elk perceel bijzonder is. Welke kavel u het meest...
Lees meer

Foto's

Wintertaling Kavel 50 in Numansdorp 3281

Omschrijving

Welke kavel kiest u?

Torensteepolder Vrije Kavels
Prijzen van € 203.980,- tot € 651.250,- v.o.n.


Het hele plangebied De Torensteepolder ligt zo mooi en is zo ruim van opzet, dat elk perceel bijzonder is. Welke kavel u het meest aanspreekt, wordt voornamelijk ingegeven door uw eigen wensen en voorkeuren. Wilt u aan de rand wonen? Dichter bij het dorp? Juist aan het water? Of ziet u de charme in van een woning die alleen via eigen dam bereikbaar is..?

U woont hier heerlijk vrij, met open uitzicht over de polder en tegelijkertijd ook vlak bij de voorzieningen in Numansdorp zelf. In deze deelgebieden wordt een ruime variatie aan bouwkavels aangeboden in verschillende prijsklassen: ruime percelen grond, geschikt voor vrijstaande woningen.

Via de interactieve kavelkaart op de projectwebsite van De Torensteepolder ziet u direct welke (eiland)kavel nog beschikbaar is!

De Torensteepolder ligt ten zuiden van Numansdorp en loopt, parallel aan de Dorpshaven, door tot aan het bekende Fort Buitensluis. Inderdaad: u woont op loopafstand van een oorspronkelijk 18e eeuws fort met munitie-en buskruitmagazijnen en piramidebunkers uit de Eerste Wereldoorlog. De nieuwe wijk in De Torensteepolder wordt gerealiseerd in vier verschillende deelgebieden: De Havenmeester, De Lommer, De Boogaard en De Majoor.

Het plan spreekt aan: de eerste fase (De Havenmeester en De Lommer) was snel verkocht!

Kijkt u ook eens naar de te koop zijnde 2-onder-één-kapwoningen (tien stuks) en de vrijstaande woning in dit mooie project. Keuze en mogelijkheden genoeg!

Kenmerken

Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 226.135,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan water, aan rustige weg, in woonwijk en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 497 m² Kadasteroppervlakte 497 m² Kadastrale gegevens Gemeente Numansdorp Sectie D Oppervlakte 497 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Foto's

Route van naar Wintertaling Kavel 50, 3281 Numansdorp

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.