Mijn favorieten

Onze medewerkers

Veldhoen & Romeijn Makelaardij B.V.

Dick Veldhoen
Dick Veldhoen
Directie, NVM Makelaar, Registermakelaar-Taxateur (RMT), Register-Taxateur (RT)
Algemeen Directeur, beëdigd NVM wonen-/bedrijfsmakelaar

Vormt de solide basis van het bedrijf en is een vraagbaak voor zowel cliënten alsmede de medewerkers van onze kantoren. Door zijn deskundigheid en jarenlange ervaring weet iedereen zijn of haar weg naar hem te vinden.
Martin van der Mark
Martin van der Mark
NVM Makelaar, Registermakelaar-Taxateur (RMT), Register-Taxateur (RT)
Sinds 2000 is Martin al een belangrijke kracht in het team van Veldhoen & Romeijn. Met zijn kennis over de woningmarkt en als bedrijfs onroerend goed makelaar kunt u bij hem terecht voor vragen, bezichtigingen en taxaties voor zowel woningen als bedrijfspanden. Als duizendpoot regelt Martin op de achtergrond dat alles technisch op rolletjes verloopt.
Wilmer Edens
Wilmer Edens
NVM Makelaar, Registermakelaar-Taxateur (RMT)
Wilmer is sinds 2007 bij Veldhoen & Romeijn actief en inmiddels al een aantal jaren beëdigd als Registermakelaar-Taxateur en NVM-makelaar. Bij Wilmer kunt u terecht voor bezichtigingen, taxaties en is hij voor kantoor Veldhoen & Romeijn een onmisbare kracht. Hij staat altijd voor u klaar en helpt u bij de verkoop of aankoop van een woning en voert vele NWWI-taxaties uit.
Mariëlle van de Ree - Edel
Mariëlle van de Ree - Edel
Nieuwbouwspecialist, Assistent makelaar
Na 11 jaar te zijn weggeweest weer terug op ons kantoor in Oud-Beijerland als assistent makelaar en nieuwbouwadviseur. Met gedrevenheid, passie en enthousiasme pakt zij alle werkzaamheden op, alleen het resultaat telt voor haar! Zij helpt u graag bij het vinden van een geschikte nieuwbouwwoning die aansluit bij uw wensen.
Anne-Marie van der Mark - Notenboom
Anne-Marie van der Mark - Notenboom
Office manager
Sinds 1999 begonnen als administratief medewerkster binnen kantoor Oud-Beijerland en inmiddels al heel wat jaren werkzaam in de binnendienst als Office Manager van Veldhoen & Romeijn Oud-Beijerland. Anne-Marie zorgt ervoor dat alles binnen kantoor Oud-Beijerland gestroomlijnd verloopt.
Debby Verbaas
Debby Verbaas
Commercieel medewerkster
Debby is het altijd vrolijke aanspreekpunt van Veldhoen & Romeijn Oud-Beijerland. Sinds 2002 is zij werkzaam bij Veldhoen & Romeijn en weet alles van bestaande bouw, nieuwbouw en ondersteunt de makelaars waar ze kan. Op drukke momenten weet Debby het hoofd volledig koel te houden en werkt ze punctueel en zeer netjes alle administratie weg.
Mariska Maaskant
Mariska Maaskant
Commercieel medewerkster
Joke Ampt - Oversier
Joke Ampt - Oversier
Financiële administratie
Al sinds 1997 werkt Joke Ampt met veel plezier alle boekhoudkundige vraagstukken weg voor zowel Veldhoen & Romeijn Oud-Beijerland, Alblasserdam en GeldXpert. De boekhoudkundige duizendpoot weet in haar eentje, mede door haar accuratesse, de complete boekhouding van drie kantoren op orde te houden.