Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop

Ambachtsheerenlaan 10 b

3281 MZ Numansdorp
Koopsom € 410.000,- k.k. Beschikbaar

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Aan de rand van de Hoeksche Waard, nabij de haven van Numansdorp, treft u een schilderachtig tafereel, bestaande uit kreekjes, dijken en uitgestrekte polders.
 
In dit prachtige landschap treft u deze vrije kavel van 1829 m² aan waarop u uw droomhuis kunt
...
Lees meer
Route van naar Ambachtsheerenlaan 10 b, 3281 MZ Numansdorp

Omschrijving

Aan de rand van de Hoeksche Waard, nabij de haven van Numansdorp, treft u een schilderachtig tafereel, bestaande uit kreekjes, dijken en uitgestrekte polders.
 
In dit prachtige landschap treft u deze vrije kavel van 1829 m² aan waarop u uw droomhuis kunt realiseren.

 
De kavel is onderdeel van een grotere ’landgoedkavel’ waar in totaal 3 vrijstaande woningen te realiseren zijn. Op dit moment is één van de woningen opgeleverd en bewoond, de ander is in aanbouw.
 
Het totale gebied bestaat uit meerdere landgoederen “de Ambachtsheeren”, deze zijn gelegen aan de Ambachtsheerenlaan (voorheen Torensteepoldersekade), in de Ambachtsheerlijkheid Cromstrijen, nabij het centrum van Numansdorp. De Ambachtsheerenlaan is een met bomen omzoomde laan met aan beide zijden een brede watergang, waarbij een dam toegang zal geven tot het landgoed.
 
Deze kavel heeft als enige nog beschikbare kavel in het totale plan de oriëntatie met de tuin op het zuiden. Op deze kavel mag 330 m² bebouwd worden, geheel naar uw eigen wens, binnen de ruime kaders van het bestemmingsplan.
 
Een eerste ontwerp voor een woning is ter goedkeuring aan de gemeente aangeboden, deze is door de welstand geaccepteerd onder de noemer ‘bijzondere architectuur’. Het ontwerp geeft een moderne visie op het ‘wonen in de vrije natuur’. Uiteraard is het ook mogelijk een eigen ontwerp te realiseren. Vraag bij de makelaar naar de mogelijkheden.
 
Het geheel biedt een unieke kans om midden in het Nationaal Landschap “de Hoeksche Waard” te wonen, dichtbij Rotterdam en Brabant. In Numansdorp zijn alle voorzieningen aanwezig, waaronder een jachthaven en een 27-holes golfbaan. 

De Hoeksche Waard is één van de 20 nationale landschappen in Nederland. Het gebied, ingeklemd tussen het Deltarivierengebied en de verstedelijkte Randstad bij Rotterdam kreeg deze status dankzij bijzondere kwaliteiten als openheid van het gebied, het polderpatroon en het reliëf in de vorm van kreken en dijken.
 

Kenmerken

Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 410.000,- kosten koper Aanvaarding toelichting Direct Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Ligging Aan water, aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 1829 m² Kadasteroppervlakte 1829 m² Aantal woonlagen 0 woonlaag Kadaster: D 1158 Numansdorp Oppervlakte 1829 m²
Route van naar Ambachtsheerenlaan 10 b, 3281 MZ Numansdorp
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.