Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Torensteepolder Fase 2 Woningen
3281 KA Numansdorp
Koopaanneemsom € 489.000,- tot € 735.000,- Beschikbaar

Kenmerken

Aantal kavels 12 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

De Boogaard - Tweekappers
Aan de rand van deelgebied de Boogaard komt een ruim opgezette laan met in deze fase tien tweekappers. De markante woningen met berging naast de woning kijken aan de voorzijde uit over de polder, aan de achterzijde wordt de tuin begrensd door het...
Lees meer

Foto's

 in Numansdorp 3281 KA  in Numansdorp 3281 KA  in Numansdorp 3281 KA  in Numansdorp 3281 KA

Omschrijving

De Boogaard - Tweekappers
Aan de rand van deelgebied de Boogaard komt een ruim opgezette laan met in deze fase tien tweekappers. De markante woningen met berging naast de woning kijken aan de voorzijde uit over de polder, aan de achterzijde wordt de tuin begrensd door het water dat door het hele plan loopt. De benedenverdieping beschikt over een royale living met open keuken, die door de openslaande tuindeuren heerlijk op de achtertuin is gericht. Boven beschikt u naast een ruime badkamer over een grote master bedroom en twee grote slaapkamers. Door de vaste trap naar zolder kunt u ook daar eenvoudig extra kamers realiseren. Deze tweekappers hebben twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Alle overige makelaarsopties kunt u in de woonmodule op detorensteepolder.nl/woonmodule/bekijken. Altijd genoeg ruimte dus!
Nu standaard uitgevoerd met een uitbouw van 2,4 meter én een dakraam!

De Boogaard - Vrijstaande woning
In de noordoosthoek van de Boogaard ligt een bijzondere kavel, die aan twee zijden wordt begrensd door water. De grote, vrijstaande woning op deze kavel beschikt op de benedenverdieping over een opvallende u-vormige living, die een zee aan mogelijkheden biedt om de woning in te richten. U heeft om te beginnen alle ruimte voor een loungehoek, eethoek en royale woonkeuken! Op de verdieping bevinden zich de master bedroom, de badkamer en twee grote slaapkamers. De tweede verdieping biedt alle ruimte om hier nog extra kamers te realiseren. Uiteraard beschikt ook deze woning over een ruime berging. Deze vrijstaande woning heeft maar liefst drie parkeerplaatsen op eigen terrein.
Nu standaard uitgevoerd met een uitbouw van 2,4 meter én een dakraam!

De Lommer - Vrijstaande woning
In de zuidwesthoek van deelgebied de Lommer, tegenover het groene park rond de appartementen in de Havenmeester, wordt één kavel aangeboden met een vrijstaande woning. Dit fraaie herenhuis sluit qua stijl helemaal aan op de overige woningen in De Lommer. Ook in deze woning geniet u van alle denkbare ruimte met een vorstelijke living in u-vorm met open woonkeuken. Bij deze woning beschikt u boven uiteraard ook over een royale master bedroom, en naast de ruime
badkamer nog twee grote slaapkamers. Via de vaste trap bereikt u de tweede verdieping, door de hoogte een volwaardige woonlaag. Deze vrijstaande woning heeft maar liefst drie parkeerplaatsen op eigen terrein.
Nu standaard uitgevoerd met een uitbouw van 2,4 meter én een dakraam!

Via de projectwebsite van de Torensteepolder is het door middel van de woonmodule mogelijk uw droomwoning samen te stellen en te bekijken. U vindt de woonmodule onder het kopje woningen.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 489.000,- - € 735.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 179 m² t/m 191 m² Inhoud 696 m³ t/m 743 m³ Perceeloppervlakte 414 m² t/m 999 m² Start Verkoop 11-07-2018 Aantal kavels 12 Vrij 12 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 3281 KA Numansdorp

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.